WK 2022: zo maak je een weddenschap met je vrienden

Het WK 2022 komt er aan en wat kan hier zeker niet bij missen? Een weddenschap met je vrienden! Samen met je vrienden een voetbalpool opzetten en samen gokken is erg leuk. Zeker wanneer je wint. Om zo een weddenschap te winnen moet je eerst een strategie hebben. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Met behulp van enkele praktische tips van CasinoScout.nl helpen we je mee zodat je een voetbalpoule weddenschap met je vrienden kan winnen. 

Voetbalpoule organiseren

Om een voetbalweddenschap met je vrienden te organiseren, zul je eerst een voetbalpoule moeten organiseren. Dit kan op verschillende platformen. Meld je aan op het platform en maak een nieuwe poule aan. Geef het een leuke naam en nodig vervolgens je vrienden uit door de link met ze te delen. Wanneer iedereen compleet is, kan de weddenschap beginnen. Ook is het leuk om iets op het spel te zetten, zoals: de verliezer moet 10 kratten bier kopen. Dat maakt de weddenschap toch nóg een stuk leuker!

Een goede voorbereiding is maar het halve werk

Een weddenschap met je vrienden en collega’s is top en gezellig. Maar niet wanneer je keer op keer verliest en jouw ondergang nog jarenlang moet aanhoren van je vrienden. Dan moet daar verandering in komen. Een goede voorbereiding is nog maar het halve werk als je een voetbalpoule wilt winnen. Verdiep je daarom van tevoren goed in de puntentelling van de pool. Ook dit is onderdeel van jouw strategie. Maar ook statistieken zijn daarbij erg belangrijk, hoe saai het ook klinkt. Een uitslag van 1-1, 2-0 en 1-0 komt het meeste voor. Dit geeft je al snel een kleine 20% kans op winst.

Verdiep je in de strategie van voetbalpoules

Om niets aan het toeval over te laten als het aankomt op het verslaan van je vrienden, moet je een goede strategie bepalen. Je weet dan ook precies welke factoren daarbij belangrijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer jullie een live weddenschap afsluiten of liever een voetbalpoule opzetten voor competities of bepaalde clubs. Het is belangrijk dat je ook de bookmakers en de quoteringen in de gaten houdt. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op eerdere resultaten. Zoals winst, verlies, gelijkspel, het aantal blessures en uitslagen.

Voetbalpoule WK 2022 in Qatar

Als je echt de voetbalpoule van het WK 2022 wil winnen moet je naast de groepsfase nog meer uitslagen voorspellen. Daarin wordt onderscheid gemaakt tussen de knock-out, achtste en kwartfinales. Ook de halve en de finale moet je zien te voorspellen. Dit doe je dus het beste met een goed uitgedachte strategie. Zeker omdat je op het moment van invullen nog niet precies kan weten welke landen de eerste fasen zullen overleven. Oriënteer je daarom op de landen waarvan jij denkt dat ze het sterkst zijn. De kans dat je deze tegenkomt in de knock-outs of finales is dan het grootst. 

Aan de hand van dit artikel hopen wij dat je een leuke en gezellige voetbalpoule weddenschap kan organiseren met je vrienden, die jij natuurlijk gaat winnen! Succes!

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 08-02-2022 20:51 | Bijgewerkt op: 08-02-2022 20:51 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 komt er aan en wat kan hier zeker niet bij missen? Samen met je vrienden een voetbalpool opzetten en samen gokken is erg leuk.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.