Wat voor een moois heeft dit WK te bieden?

Het is bijna weer tijd om te beginnen met het WK. Dit jaar zal het WK plaats gaan vinden in Qatar. Twaalf jaar geleden is bepaald dat Qatar het land zal zijn voor het WK van 2022 en nu is het eindelijk zo ver. Het land Qatar heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de stadions klaar te maken voor het WK. Nu is het dan binnenkort tijd om het grootste voetbaltoernooi ter wereld te kunnen bekijken. Dankzij dit toernooi is het wereldwijd mogelijk om deze sport op een geweldige wijze te bekijken. Er zijn van over de hele wereld dan ook veel landen met geweldige spelers die gaan proberen om de winst van dit WK binnen te halen. Na het EK van vorig jaar belooft dit toernooi geweldige wedstrijden. Hierdoor zal de sport voetbal dan ook veel op tv te zien zijn de komende weken. 

De teams en spelers

Er zijn in totaal 32 landen die met een nationaal elftal mee gaan doen aan dit WK. Hierdoor is het voor deze landen mogelijk om het WK van 2022 op hun naam te gaan schrijven. Uiteraard hebben bepaalde landen meer kans dan andere landen, maar voor alle spelers zal dit weer een leerzaam en mooi toernooi gaan worden. Ook Nederland doet weer mee met een eigen elftal. Het team van onze eigen bodem zal weer hard gaan strijden om zo ver mogelijk te komen dit WK. In de poulefase is het hierbij belangrijk voor het Nederlands team om de landen Senegal, Ecuador en Qatar te verslaan. Toch zijn er daarnaast ook bij de andere poules geweldige wedstrijden die zeker een kijkje waard gaan zijn. Er zijn dan ook weer grote namen van spelers die meedoen aan de landen waar zij vandaan komen. 

De leukste wedstrijden

Dankzij de grote namen is het mogelijk om geweldige wedstrijden te gaan zien tijdens dit WK in Qatar. Naast de landen binnen Europa hebben ook de landen in Zuid-Amerika en Afrika meer dan genoeg grote namen van spelers die in actie gaan komen. Hierbij kan je onder andere denken aan een Messi die zal spelen voor Argentinië. Het land Argentinië gaat ook prachtige wedstrijden spelen in de poulefase van dit WK. Argentinië speelt bijvoorbeeld een wedstrijd tegen Mexico in de poule. De voorspelling voor Argentinië - Mexico zal je daarom onder andere kunnen raden tijdens dit WK. Deze wedstrijd zal daarbij voor een leuk potje voetbal gaan zorgen tijdens dit WK. Naast deze wedstrijd zijn er nog veel andere leuke wedstrijden waarvan genoten kan worden tijdens de poulefase. Al met al belooft het WK in Qatar dan ook een toernooi te worden met leuke voetbalwedstrijden. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-11-2022 20:19 | Bijgewerkt op: 15-11-2022 20:19 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!12 jaar geleden is bepaald dat Qatar het land is voor het WK van 2022 en nu is het eindelijk zo ver. Het is bijna weer tijd om te beginnen met het WK.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.