Voetbalstadion Qatar niet op tijd gereed voor WK voor clubs

De halve finale, troostfinale en de finale van het Wereldkampioenschap voor clubs kunnen niet in het Education City Stadion worden gespeeld. De organisatie moet uitwijken naar een andere locatie.

Voetbalstadion in Qatar niet op tijd gereed voor WK voor clubs

Het Education City Stadion is één van de nieuwe stadions voor het aankomende WK voetbal. Als voorbereiding op dit grote evenement, wordt ook het WK voor clubs in Qatar afgewerkt. 

Alhoewel het stadion al volledig is afgebouwd, beschikt het nog niet over de vereiste vergunningen om er voetbalwedstrijden te mogen spelen. Men wijkt nu uit naar het Khalifa International Stadion.

Liverpool vertegenwoordigt Europa op dit wereldkampioenschap. De Engelse club stroomt in de halve finale in en zou dus spelen in het Education City Stadion. De nieuwe locatie biedt echter meer zitplaatsen voor de fans.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 08-12-2019 10:30 | Bijgewerkt op: 08-12-2019 10:30 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het Education City Stadion heeft de vergunning niet op tijd rond voor de wedstrijden van het Wereldkampioenschap voor clubs. De finale wordt nu verplaatst.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.