Swedish House Mafia en Busta Rhymes bij Opening Ceremony

Op 12 december 2023 zullen Zweedse House Mafia, de elektronische supergroep, en Busta Rhymes, de legendarische hip-hop artiest, schitteren tijdens de openingsceremonie van de 20e FIFA Club World Cup in Saudi-Arabië. FIFA kondigt met trots aan dat deze ceremonie een iconisch optreden zal bevatten van wereldsterren Swedish House Mafia en Busta Rhymes.

Onvergetelijke sfeer in het King Abdullah Sport City Stadion

De ceremonie, gehouden in het King Abdullah Sport City-stadion in Jeddah, belooft een onvergetelijke sfeer te creëren voor zowel fans als spelers. Het spektakel begint kort na 20.35 uur lokale tijd en duurt ongeveer 25 minuten. Fans worden aangemoedigd om op tijd in hun stoelen te zitten om niets van de show te missen.

Swedish House Mafia en Busta Rhymes bij Opening Ceremony

Officiële song door Bebe Rexha

De aankondiging volgt op de recente release van het officiële lied van het toernooi, "It's On", gezongen door Bebe Rexha. Het is een aanstekelijk nummer dat al veel lof heeft ontvangen en belooft de ideale achtergrond te zijn voor het drama en de opwinding op het veld.

Bebe Rexha zingt officiële dong voor Saoedi-Arabië 2023

Bebe Rexha, bekend van haar met Grammy genomineerde hits, brengt haar talent naar "It's On". Als de stem van het toernooi en het officiële lied vangt Bebe Rexha met dit nummer de essentie van het clubvoetbaltoernooi, waardoor het de perfecte achtergrond is voor het drama en de opwinding op het veld.

Bebe Resha zit WK voor clubs als eenmalige kans

Terwijl de anticipatie groeit voor het Club WK in Saoedi-Arabië 2023 spreekt Bebe Rexha haar enthousiasme uit: "Het creëren van een lied voor FIFA dit jaar is een ongelooflijke, eenmalige kans geweest en ik kijk er zo naar uit dat de fans het anthemische nummer horen terwijl het speelt tijdens het WK."

Met het toernooi in Saudi-Arabië wil de FIFA authentieke muzikale en vocale geluiden uit de regio opnemen en deze balanceren met een verhaal en muzikaal geluid om de wereld samen te brengen, zoals alleen voetbal dat kan.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 11-12-2023 20:24 | Bijgewerkt op: 11-12-2023 20:24 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Swedish House Mafia en Busta Rhymes hoofdacts bij de Opening Ceremony van WK voor clubs 2023. Luister naar de officiële song "It's On" van Bebe Rexha.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.