Niet Auckland City maar AS Pirae uit Tahiti neemt deel

Niet Auckland City FC uit Nieuw-Zeeland, maar AS Pirae uit Tahiti neemt deel aan het WK voor clubteams. De FIFA heeft dit in overleg met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten besloten, waardoor AS Pirae mag debuteren op het toernooi.

Vanwege de reisbeperkingen rondom het coronavirus zijn de grenzen van Nieuw-Zeeland gesloten. Dit betekent dat Auckland City FC niet kan afreizen naar de VAE. In overleg met de club en de voetbalbonden van het land en het continent is besloten om AS Pirae als vervanger te sturen.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 31-12-2021 13:24 | Bijgewerkt op: 31-12-2021 13:24 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Niet Auckland City FC, maar AS Pirae uit Tahiti neemt deel aan het WK voor clubteams. Vanwege de coronabeperkingen kan Auckland City niet reizen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.