Loting voor het WK voor clubs op 29 november 2021

De loting voor het WK voor clubs is op 29 november 2021. De trekking vindt plaats in het Zwitserse Zürich op maandag om 17:00 uur, en zal live worden gestreamd voor alle landen.

Zeven teams zullen deelnemen aan het Club WK in de Verenigde Arabische Emiraten begin 2022. De deelnemers zijn: Al Hilal, Al Ahly, CF Monterrey, Palmeiras, Auckland City, Chelsea en Al Jazira Club.

De openingswedstrijd wordt gespeeld door Al Jazir Club (Azië) en Ackland City (Oceanië). De winnaar van de Zuid-Amerikaanse Copa Libertadores, Palmeiras, en de winnaar van de Europese Champions League, Chelsea, stromen in de halve finale in. De finale wordt gespeeld op 12 februari 2022.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 29-11-2021 10:28 | Bijgewerkt op: 29-11-2021 10:28 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De loting voor het WK voor clubs is op 29 november 2021. De trekking vindt plaats in het Zwitserse Zürich op maandag om 17:00 uur.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.