Lijst met scheidsrechters voor het WK voor clubteams 2023

De scheidsrechters voor het WK voor clubs 2023 in Saoedi-Arabië zijn bekend gemaakt door de FIFA. De UEFA wordt vertegenworodigd door Szymon Marciniak uit Polen.

n nauwe samenwerking met de zes FIFA-confederaties zijn in totaal 24 wedstrijdofficials gekozen, waaronder 5 scheidsrechters, 10 assistent-scheidsrechters, 8 videowedstrijdofficials en 1 ondersteunende scheidsrechter.

Bekijk hier de volledige lijst met scheidsrechters voor het WK voor clubs 2023. Er zijn geen Nederlandse of Belgische scheidsrechters aangewezen.

Alle geselecteerde wedstrijdofficials zullen het voorbereidende seminar bijwonen dat van 7 december tot en met 11 december in Jeddah begint.

Het Club WK speelt zich af in Jeddah van 12 tot en met 22 december.

Lijst met scheidsrechters voor het WK voor clubteams 2023

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 03-11-2023 21:10 | Bijgewerkt op: 03-11-2023 21:10 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Scheidsrechters, grensrechters en videoscheidsrechters voor WK voor clubs 2023 in Saoedi-Arabië zijn bekend. De UEFA stuurt Szymon Marciniak.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.