Kaartverkoop voor het club WK in Marokko is van start

De kaartverkoop voor het club WK in Marokko is van start gegaan. Het goedkoopste ticket kost slechts 50 Marokkaanse Dirham (5 euro) voor de openingswedstrijd tot 200 MAD (20 euro) voor de finale.

Voetbalfans hebben nu de mogelijkheid om het beste van het wereldwijde clubvoetbal te aanschouwen. Vandaag is namelijk de kaartverkoop voor het toernooi in Marokko van start gegaan.

Het Wereldkampioenschap voor clubs wordt gespeeld in de steden Rabat en Tangier van 1 tot 11 februari 2023. Uiteindelijk zal één team de beker omhoog houden en mag het zich het beste team ter wereld noemen.

De ticketprijzen zijn verdeeld in drie categorieën, afhankelijk van de voortgang in het toernooi:

  • Eerste drie wedstrijden: 50 MAD / 5 euro / 5 dollar
  • Halve finales: 100 MAD / 10 euro / 10 dollar
  • Finale: 200 MAD / 20 euro / 20 dollar

Tickets zijn nu te koop en kunnen ook online worden gekocht op FIFA.com/tickets op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt voor de duur van het toernooi, afhankelijk van beschikbaarheid. Toegankelijkheidstickets zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Kaartverkoop voor het club WK in Marokko is van start

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 21-01-2023 13:36 | Bijgewerkt op: 21-01-2023 13:36 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De kaartverkoop voor het club WK in Marokko is van start gegaan. Het goedkoopste ticket kost slechts 5 euro tot de duurste van 20 euro voor de finale.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.