Dit zijn de scheidsrechters voor het WK voor clubteams 2022

De scheidsrechterscommissie van de FIFA heeft de scheidsrechters bekendgemaakt die de leiding zullen hebben bij de aanstaande FIFA Club World Cup 2023.

In nauwe samenwerking met de zes confederaties van de FIFA zijn in totaal 26 wedstrijdofficials gekozen, waaronder 6 scheidsrechters, 12 assistent-scheidsrechters en 8 videowedstrijdofficials.

Bekijk hier de volledige lijst met scheidsrechters voor het WK voor clubs 2022. De UEFA stuurt Istvan Kovacs (Roemenië) en Anthony Taylor (Engeland) naar Marokko. Er zijn geen Nederlandse of Belgische leidsmannen aangewezen.

Alle geselecteerde wedstrijdofficials wonen het voorbereidende seminar bij dat op 27 januari in de Marokkaanse stad Rabat begint. Het WK voor clubs 2023 in Marokko wordt gespeeld van 1 tot en met 11 februari 2023.

Dit zijn de scheidsrechters voor het WK voor clubteams 2023

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 18-01-2023 20:54 | Bijgewerkt op: 18-01-2023 20:54 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Scheidsrechters, grensrechters en videoscheidsrechters voor WK voor clubs 2022 zijn bekend. De UEFA stuurt Istvan Kovacs en Anthony Taylor naar Marokko.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.