De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op 13 januari

De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op vrijdag 13 januari 2023. De loting wordt live uitgezonden op FIFA+.

Al Ahly, Al Hilal, Auckland City, Flamengo, Real Madrid, Seattle Sounders en Wydad zullen hun potentiële wegen naar glorie ontdekken in de Mohammed VI Football Academy in Sale, Rabat, Marokko.

De tijden van de loting voor het Club WK 2023

  • Amsterdam: 12:00 uur
  • Brussel: 12:00 uur
  • Auckland:  24:00 uur
  • Cairo:  13:00 uur
  • Casablanca:  12:00 uur
  • Madrid:  12:00 uur
  • Rabat:  12:00 uur
  • Rio de Janeiro – 08:00 uur
  • Riyadh: 14:00 uur 
  • Seattle:  03:00 uur

Het 19e Club World Cup vindt plaats in Marokko van 1 tot 11 februari 2023. Al Ahly en Auckland City ontmoeten elkaar in de eerste ronde, de winnaars voegen zich bij Al Hilal, Seattle Sounders en Wydad in de tweede ronde, waar twee wedstrijden bepalen wie Flamengo en Real Madrid zullen ontmoeten in de halve finales.

De Afrikaanse legende Nourredine Naybet zal optreden als lotingsassistent voor het voetbalevenement in Marokko. Als een stijlvolle centrale verdediger begon hij zijn carrière vol bekers bij Wydad, voordat hij indruk maakte in Frankrijk, Portugal, Spanje en Engeland.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 13-01-2023 12:00 | Bijgewerkt op: 13-01-2023 12:00 | Auteur: Patrick


Reageer op 'De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op 13 januari'


Meer reacties tonen


Deel 'De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op 13 januari'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op vrijdag 13 januari 2023. De loting wordt live uitgezonden op FIFA+. De trekking is in Rabat, Marokko.


Over de auteur van 'De loting voor het WK voor clubteams 2023 is op 13 januari'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.