Danny Makkelie is scheidsrechter op het Club WK in Qatar

De FIFA heeft zeven scheidsrechters voor het WK voor clubs aangewezen. Zij zullen de wedstrijden in Qatar leiden.

7 scheidsrechters en hun 12 assistenten zijn geselecteerd, tezamen met 7 videoscheidsrechters. De VAR is dus ook aanwezig op het toernooi.

Danny Makkelie vertegenwoordigt Nederland en Europa op het wereldkampioenschap. Hij wordt ondersteund door Mario Diks en Hessel Steegstra. Kevin Blom is aangewezen als VAR.

Bekijk de lijst met scheidsrechters voor het WK voor clubs, editie 2020.

Onder de aanwezigen is ook de vrouwelijke scheidsrechter Edina Alves Batista en haar twee assistentes (Brazilië). Dit is de eerste keer dat een vrouw in actie is op het Club WK.

Danny Makkelie is scheidsrechter op het Club WK in Qatar

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 05-01-2021 21:30 | Bijgewerkt op: 05-01-2021 21:30 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Danny Makkelie is scheidsrechter op het Club WK. Mario Diks en Hessel Steegstra assisteren. Kevin Blom fungeert als VAR en ook is er een vrouwelijk trio.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.