Beker van Club WK wordt getoond in de hoofdstad van Qatar

De beker van het Wereld Kampioenschap voor clubs wordt getoond in Doha's bekende Souq Waqif. Qatar laat vrijdag zien aan de wereld dat men klaar is om het WK voor clubs te organiseren in december.

Voetbalfans worden uitgenodigd om een foto te schieten van de prijs voor de beste club ter wereld. Het gastland geeft 's ochtends een presentatie van de culturele diversiteit en gastvrijheid.

Beker van het Club WK wordt getoond in de hoofdstad van Qatar

Marketing Directeur Hassan Al Kuwari geeft aan trots te zijn dat Qatar door de FIFA is aangewezen voor het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubteams. Het evenement van vrijdag is een mijlpaal richting het toernooi in december.

Het WK voor teams geldt voor het gastland als ultieme test voor het WK in 2022. Qatar mag in december voor het eerst duizenden buitenlandse fans verwelkomen bij de wedstrijden.

De komende week zal de beker te zien zijn bij verschillende landschapskenmerken door het land, zoals het Aspire Park, molens, hotels en ambassades.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 14-11-2019 07:45 | Bijgewerkt op: 14-11-2019 07:45 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De beker van het WK voor clubs wordt getoond in Doha's bekende Souq Waqif. Qatar laat zien dat men klaar is om het WK voor clubs te organiseren.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.