Bayern Munchen wint het WK voor clubs 2020

Bayern München heeft het WK voor clubs 2020 gewonnen. De Duitsers versloegen het Mexicaanse Tigres UANL in de finale met 1-0.

Bayern Munchen wint het WK voor clubs 2020

Bayern München vertegenwoordigde de UEFA en Europa als winnaar van de Champions League. Benjamin Pavard scoorde in de 59e minuut de enige treffer van de wedstrijd, waarmee de club voor de tweede maal in de historie het toernooi wist te winnen.

Dit was alweer de zesde grote prijs voor Bayern München dit seizoen, waarmee het Barcelona evenaart. In het seizoen 2009/10 wonnen de Spanjaarden onder Pep Guardiola ook alle grote prijzen in één seizoen.

Het elftal van Flick wist dit seizoen het volgende te winnen: kampioenschap Bundesliga, DFB Cup, Champions League, Super Cup, DFL Supercup en het WK voor clubs.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 11-02-2021 20:00 | Bijgewerkt op: 11-02-2021 20:00 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Bayern München wint WK voor clubs 2020. Het Mexicaanse Tigres werd met 1-0 verslagen. De Duitsers winnen hiermee alle zes hoofdprijzen van dit seizoen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.