Alle details over de loting voor het WK voor clubs 2023

Alles over de loting voor het WK voor clubs in 2023: live streaming, details en meer. De loting is op dinsdag 5 september om 13:00 uur.

Tijdens de loting wordt duidelijk welk pad de zeven teams moeten afleggen om wereldkampioen te worden. De trekking vindt plaats in de stad Jeddah en is live te kijken via de kanalen van de FIFA.

Alle details over de loting voor het WK voor clubs 2023

Wanneer is de loting?

De loting is op dinsdag 5 september om 13:00 uur Nederlandse tijd.

Waar is de loting?

De loting wordt gehouden in Jeddah, Saoedi-Arabië.

Hoe kan je de loting live kijken?

De loting is live te kijken via de live stream op de kanalen van de FIFA.

Bekendmaking van het speelschema en het logo

De avond voor de dag van de trekking, maandagavond 4 september, wordt het officiële logo gepresenteerd. Dit zal tegelijk in beide speelsteden plaatsvinden.

Het complete speelschema van het WK voor clubs wordt na afloop van de loting bekendgemaakt.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 25-08-2023 20:52 | Bijgewerkt op: 25-08-2023 20:52 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Alles over de loting voor het WK voor clubs in 2023: live streaming, details en meer. Zie welk pad de zeven deelnemers moeten afleggen tot de finale.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.