Al Hilal uit Saudi Arabie plaatst zich voor WK voor clubs

Al Hilal is het laatste team dat zich plaatst voor het Wereldkampioenschap voor clubs. Het team uit Saudi-Arabië won beide wedstrijden van de finale van de Aziatische Champions League.

Al Hilal had het eerste duel met 0-1 gewonnen en had dus een voorsprong te verdedigen. In de return namen ze sportieve wraak door Urawa Red Diamonds te verslaan met 2-0. Twee jaar eerder vochten beide teams eveneens de titelstrijd uit, en toen trok Al Hilal aan het kortste eind.

Op 14 december neemt deze kampioen van Azië het op tegen de kampioen van Afrika, zijnde Esperance Sportive de Tunis.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 25-11-2019 08:30 | Bijgewerkt op: 25-11-2019 08:30 | Auteur: Patrick


Reageer op 'Al Hilal uit Saudi Arabie plaatst zich voor WK voor clubs'


Meer reacties tonen


Deel 'Al Hilal uit Saudi Arabie plaatst zich voor WK voor clubs'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Al Hilal heeft zich geplaatst voor het Wereldkampioenschap voor clubs. Het team uit Saudi-Arabië won de finale van de Aziatische Champions League van Urawa.


Over de auteur van 'Al Hilal uit Saudi Arabie plaatst zich voor WK voor clubs'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.